Digital Pringting & Advertising
Promo brendiranje > Štampa na tekstilu

DIGITALNA ŠTAMPA NA TEKSTILU U PUNOM KOLORU

Digitalna štampa na tekstilu; majicama,duksevima,torbama kačketima  i sl. u punom koloru radi se uz pomoć preslikača koji se izrađuju na digitalnim mašinama visoke rezolucije.

Ovakav način izrade ima neograničenu primenu a Vaši originali i motivi koje želite preneti na tekstil. Ovaj način je idealan za reklamne majice, rođendanske poklone, promocije...

DIGITALNA ŠTAMPA NA TEKSTILU SA FLOK I FLEX FOLIJAMA

Digitalna štampa na majicama sa specijalnim folijama se takođe vrši pomoću termoprese. Folija koja se prenosi na majicu prethodno po potrebi odstampaju i automatski iseku na kateru.

Ovakav način izrade majice je dugotrajan. Sam preslikač ne bledi, ne pušta boju, TRAJNIJI JE OD MAJICE. Sa ovim načinom izrade može se raditi i u punom koloru . Priprema za folije mora biti u elektronskoj formi i to u vektorskom obliku, najbolje CDR formatu.

MAJICE ODŠTAMPANE U PUNOM KOLORU SA PRESLIKAČIMA ZA BELE MAJICE se mogu prati na temperaturi do 60°C. Pre pranja i peglanja proizvod treba okrenuti na naličje. 

MAJICE ODŠTAMPANE U PUNOM KOLORU SA PRESLIKAČIMA ZA TAMNE MAJICE se mogu prati na temperaturi do 40°C. Ne sme se koristiti sredstvo za izbeljivanje i  ne sme ići na hemijsko čišćenje. Pre pranja i peglanja proizvod treba okrenuti na naličje. 

MAJICA IZRAĐENA OD FLOKA I FLEXA se sme prati tek 24h nakon izrade. Peru se do maksimalno do 60°C, bez sredstva za izbeljivanje i ne sme se nositi na hemijsko čišćenje. Ne sme se peglati po preslikaču već majicu okrenuti na naličje pa onda peglati.